fan·glass

ОПРЕМА ЗА УГОСТИТЕЛСТВО

ВИСОК КВАЛИТЕТ И БРЗА ДОСТАВА ДО ВАШИОТ ЛОКАЛ

ВИДИ ПОВЕЌЕ

топли напитоци

КАФЕ

Најпрво кафе! Избери шолја на задоволство и инспирација и почувствувај го секое зрно!

ТОПЛО ЧОКОЛАДО

Почувствувај ја вистинската аромата на топлото чоколадо.

ЧАЈ

Каде што има шолја чај таму има надеж. Дајте му живот на чајот со нашите уникатните шолји.

НАШАТА ПРИКАЗНА

Револуционерна веб страна која служи за истражување и нарачка на секаков вид опрема за угостителски објекти.

КУЈНСКА ОПРЕМА

Кујнската опрема е од суштинско значење за сите комерцијални кујни. Кај нас ќе најдете голем избор на садови за готвење, кујнски алатки и секакви дополнителни додатоци.

 

ЧАШИ

Coffee Bean

ВОДА

Coffee Bean

ВИНО

Coffee Bean

ВИСКИ

Со правилниот избор на чаша вие му давате на секој пијалак свој уникатен тон. Fanglass ви овозможува избор на широк спектар на различни видови и димензии на чаши. Дајте им дополнителна причина на вашите клиенти да се чувствуваат посебно.

БАРСКА ОПРЕМА

На вашиот локал му е потребна барска опрема? Кај нас можете да најдете широк дијапазон на најнова и актуелна опрема за вашиот бар по достапни цени.

 

ПОСЛУЖУВАЊЕ И ПРИБОР

Coffee Bean

ЧИНИИ

Coffee Bean

ПРИБОР ЗА ЈАДЕЊЕ

Coffee Bean

ДАСКИ И КАМЕН ЗА ПОСЛУЖУВАЊЕ

Приборот за на маса и дава посебна димензија на храната. Со негов правилен избор, сервираната храна не само што ќе изгледа, но и ќе биде повкусна!

КОНТАКТ

ТЕЛЕФОН

+389 78 200 240

Е-МАИЛ

fanglassmk@gmail.com

следете нè