Барска опрема

На вашиот локал му е потребна барска опрема? Кај нас можете да најдете широк дијапазон на најнова и актуелна опрема за вашиот бар по достапни цени.

КОНТАКТ

ТЕЛЕФОН

+389 78 200 240

Е-МАИЛ

fanglassmk@gmail.com

следете нè