НАШАТА ПРИКАЗНА

Револуционерна веб страна која служи за истражување и нарачка на секаков вид прибор за угостителски објекти.

КВАЛИТЕТ И БРЗА ДОСТАВА

Квалитетот и брзата достава се синоними на нашиот бренд. Нудиме широк дијапазон на квалитетни производи за вашиот угостителски локал.

Coffee Bean

брза Достава

Вршиме брза и бесплатна достава до вашиот локал

висок квалитет

Производите кои ги нудиме се со највисок квалитет, пропишани со EU стандарди

Coffee Bean

Достапна цена

Покрај високиот квалитет, нашите производи се секогаш по најдостапни цени

КОНТАКТ

ТЕЛЕФОН

+389 78 200 240

Е-МАИЛ

fanglassmk@gmail.com

следете нè