кујнска опрема

Кујнската опрема е од суштинско значење за сите комерцијални кујни. Кај нас ќе најдете голем избор на садови за готвење, кујнски алатки и секакви дополнителни додатоци.

КОНТАКТ

ТЕЛЕФОН

+389 78 200 240

Е-МАИЛ

fanglassmk@gmail.com

следете нè