ПОСЛУЖУВАЊЕ И ПРИБОР

Приборот за на маса и дава посебна димензија на храната. Со негов правилен избор, сервираната храна не само што ќе изгледа, но и ќе биде повкусна!

КОНТАКТ

ТЕЛЕФОН

+389 78 200 240

Е-МАИЛ

fanglassmk@gmail.com

следете нè