ЧАШИ

Со правилниот избор на чаша вие му давате на секој пијалак свој уникатен тон. Fanglass ви овозможува избор на широк спектар на различни видови и димензии на чаши. Дајте им дополнителна причина на вашите клиенти да се чувствуваат посебно.

КОНТАКТ

ТЕЛЕФОН

+389 78 200 240

Е-МАИЛ

fanglassmk@gmail.com

следете нè